Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Külföldi tolvajokat fogtak

Május 20-22. között több autó katalizátorát is ellopták Zuglóban. A nyomozás során egy külföldi rendszámú kocsi került képbe, amelyre a rendőrök körözést adtak ki.

A keresett autót a veszprémi egyenruhásoknak sikerült megállítaniuk, akik a jármű csomagterében kilenc darab katalizátort találtak. A tolvajok ezeket nemesfémként akartak értékesíteni. A kocsiban utazó két bolgár férfit  – akiket azzal is gyanúsítanak, hogy a VI., a VIII. és a X. kerületekben szintén követtek el hasonló bűncselekményeket – átadták a zuglói rendőröknek.

A 46 és 21 éves bolgár férfiakat egyelőre háromrendbeli lopás gyanúja miatt vették őrizetbe.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb