Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Lakbérfelmérést végez a KSH

A lakáspiac jellemzőit vizsgálja a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) október 12. és december 6. között Zuglóban. A Lakbérfelmérés című adatfelvétel célja, hogy felmérje a bérelt magánlakásban élők lakáskörülményeit. A fényképes igazolvánnyal rendelkező kérdezőbiztosok országszerte 15 ezer címet keresnek fel, ezeket véletlenszerűen választották ki.

A kérdőíveket megválaszolhatják személyes interjú keretében, illetve önállóan, az interneten elérhető elektronikus kérdőív kitöltésével. (A belépéshez szükséges jelszót a kérdező adja át a címen élőknek.)

Az adatszolgáltatás önkéntes és név nélküli.

A felmérésről a 06 80 200 766-os telefonszámon (H-Cs 8.00-16.30, P 8.00-14.00), vagy a lakinfo@ksh.hu e-mail címen kérhetnek további felvilágosítást.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb