Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Lakossági fórum a parkolásról

A Bagolyvár utcában és annak környékén kialakult kaotikus parkolási helyzetről tartott lakossági fórumot csütörtökön dr. Varga Péter, a terület Fideszes önkormányzati képviselője.

A Budapesti Gazdasági Főiskolán (BGF) megtartott eszmecserén kiderült, a parkolási problémát elsősorban az okozza, hogy a BGF-re egyre több hallgató érkezik autóval, és elfoglalják az iskola környékén élők parkolóhelyeit. Az eseményen jelen lévő Karácsony Gergely zuglói polgármester rávilágított, újabb parkolókat csak a zöld területek rovására lehet létesíteni. Ennek azonban vannak ellenzői, ezért közös megoldást kell találni – tette hozzá.

Fotó: Képszerkesztőség

A lakossági fórum résztvevői a parkolási gondok megoldásán túl arra is megkérték a polgármestert, hogy foglalkozzon a környéken letelepedett, kezelhetetlen hajléktalanok ügyével, és gondoskodjon a helyi közpark rendbetételéről.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb