Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Látványos műsorral nyitották a tanévet Rákosfalván

145. alkalommal csengettek be Rákosfalván szeptember elsején. A jubileumi tanévet sok vendéggel és egy látványos műsorral köszöntötték az Álmos Vezér Gimnázium és Általános Iskolában.

Az ünnepélyes tanévnyitót a helyszínen tekintette meg Karácsony Gergely zuglói polgármester, Rozgonyi Zoltán alpolgármester, Sipos Imre, az Emberi Erőforrások Minisztériumának köznevelésért felelős helyettes államtitkára, Tóth Csaba országgyűlési képviselő és Házlinger György, a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (KLIK) XIII-XIV. kerületi tankerületének igazgatója.

Fotó: Képszerkesztőség

Az Álmosban ez a tanév a jubileum ünnepléséről szól majd, de ahogy azt Karácsony Gergely ünnepi beszédében elmondta, az idei év nemcsak ettől lesz izgalmas mindenki számára. 2017. január elsejétől ugyanis már nem a települési önkormányzatok, hanem a KLIK-en keresztül az állam működteti majd az iskolákat, amely így a fenntartási feladatok mellett a működtetést is átveszi az önkormányzatoktól.

A polgármester ugyanakkor hangsúlyozta, hogy az önkormányzat az új helyzetben is felelősséget érez a diákok, pedagógusok iránt, és amiben tud, segít majd az iskoláknak. “Izgalommal és partnerségre való nyitottsággal várjuk ezt a tanévet” – zárta beszédét Karácsony Gergely, majd megnyitotta a 2016-17-es tanévet Zuglóban.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb