Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Lepsényi László

Egyéni választókerület: 4

A választókerületi térkép ide kattintva tekinthető meg.

Jelölő szervezet: MOMENTUM MOZGALOM-DEMOKRATIKUS KOALÍCIÓ-MAGYAR SZOCIALISTA PÁRT-PÁRBESZÉD MAGYARORSZÁGÉRT PÁRT-LEHET MÁS A POLITIKA

Telefonszám: 06-70-477-5122

E-mail cím: lepsenyi.laszlo@zuglo.hu

Fogadóóra: Egyéni egyeztetés alapján

Lepsényi László szolgálati járadékos rendőr alezredes, tanár.

1968-ban született Sárbogárdon, közel 30 éve nős, két fiú édesapja.

Jelenleg „kétlaki” életet él, Csomád és Zugló között.

Életét alapvetően négy dolog hatotta át, a család, a rendőrség, a sport és az oktatás.

1986-tól-2010-ig a rendőrség kötelékében teljesít szolgálatot (járőrözés, balesethelyszínelés,- vizsgálat, 1995-től középiskolai tanár)

2010-től szolgálati nyugdíjas, majd járadékos.

Ezek után a vagyonvédelemben tevékenykedik, oktatóként, vizsgaelnökként, szakmai vezetőként, többek között a vagyonvédelmi kamaránál illetve az Újpest FC biztonsági vezetőjeként.

Jelenleg egy vagyonvédelmi cég területvezetője.

Végzettségei is a fenti területekhez kapcsolódnak, amelyeket folyamatosan szerezte.

1995-ben a Rendőrtiszti Főiskolán rendészeti szervező, 2011-ben Szegedi Tudomány Egyetem – iskolai menedzser, 2004 ELTE – pedagógia szakos bölcsész, 2008-ban BME – Közoktatási vezető diplomát szerez.

Közben 1992-93-ban ENSZ misszióban vesz részt Kambodzsában.

Közéleti tevékenységét Csomádon kezdi 2011-ben Csomádi Polgárokért Közhasznú Egyesület vezetőségi tag, még ebben az évben megalapítja, és főszerkesztője a Csomádi Hírharang, majd a Csomádi Tükör helyi, havi lapnak.

2015-ben bekapcsolódik a DK zuglói szervezetének munkájába, ettől kezdve vezetőségi tag.

A sport, a futball folyamatosan jelen van az életében (rendőr válogatott, játékvezető végzettséggel is rendelkezik), jelenleg is játszik, amatőr szinten a Budapest- Old boys  ill. öregfiúk bajnokságban)

A célja, hogy munkájával hozzájáruljon ahhoz, hogy végre megépüljön a négyes metró a Bosnyák térig, és csökkenjen a lakóövezeteken átmenő autóforgalom.

Miután aktívan sportol, szívügye az olcsó, minőségi sportolási lehetőségek megteremtése minden korosztály számára. Támogatja a szabadtéri kondi-parkok kialakítását, elterjesztését kerületünkben.

Fontosnak tartja a zuglói polgárok helyi szintű, naprakész tájékoztatását, például mindenki számára hozzáférhető legyen az ingyenes, minőségi helyi újság.

Ahhoz kéri a támogatásukat, hogy Zugló zöld, lakható, biztonságos, és sportos kerület legyen, ahol jó élni, és ahova bárhonnan jó visszatérni!

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb