Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Pécsi Diána

Egyéni választókerület: 7

A választókerületi térkép ide kattintva tekinthető meg.

Jelölő szervezet:MOMENTUM MOZGALOM-DEMOKRATIKUS KOALÍCIÓ-MAGYAR SZOCIALISTA PÁRT-PÁRBESZÉD MAGYARORSZÁGÉRT PÁRT-LEHET MÁS A POLITIKA

Telefonszám: 06-70-436-0775

E-mail cím: pecsi.diana@zuglo.hu

Fogadóóra: Egyéni egyeztetés alapján

A Madách Imre Gimnázium elvégzése után az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának Politológia Intézetében szereztem egyetemi diplomámat. Szakdolgozatomban az európai nők parlamenti képviseletének témáját dolgoztam fel.

Az iskolák végeztével a Miniszterelnöki Hivatalban és a Honvédelmi Minisztériumban dolgoztam kommunikációs területeken. Civil munkát folytattam a Magyar Nők Országos Szövetségében.

Jogi ismereteimet kamatoztattam az Opten Kft. EU-s jogi adatbázis szolgáltatás kialakításakor, majd 2007-től a cég marketing menedzsere lettem.

A 2014-es önkormányzati választásokat követően képviselem a 7. számú egyéni önkormányzati választókerületet.

Az előző ciklusban a Jogi és Ügyrendi Bizottság, 2019. novemberétől pedig a Gazdasági Bizottság elnökeként veszek részt az önkormányzati munkában. A Jogi és Ügyrendi Bizottság biztosította az önkormányzat törvényes és jogszerű működését. A gazdasági grémium irányításában jól tudom kamatoztatni ezen korábbi tapasztalataimat.

Természetesen kiemelt feladatomnak tekintem az általam közvetlen képviselt 7. számú önkormányzati egyéni választókörzetben élő állampolgárok érdekképviseletét. Konkrét elképzeléseim vannak az itteni közterületek állapotának, valamint a helyi közbiztonság javításának érdekében. A magam részéről mindent meg fogok tenni, hogy a körzet intézményei és dolgozói megfelelő körülmények között végezhessék a munkájukat, valamint a helyi társas és egyéni vállalkozások kiszámítható jogi- és gazdasági környezetben működhessenek.

Nemcsak mint a Gazdasági Bizottság elnöke, de mint a Zugló 7. számú önkormányzati egyéni választókörzetének megválasztott képviselőjeként is határozottan szorgalmazom az Önkormányzat – a képviselő-testület és a Hivatal – valamint a kerület lakossága közötti közvetlen és kétoldalú kapcsolatokat, kommunikációt és információcserét.

Ennek érdekében a körzetemben tartott egyéni képviselői kapcsolatfelvételeken túl, mint a Gazdasági Bizottság elnöke is szeretettel várom a hozzám fordulókat, éljenek Zugló bármely részén.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb