Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Lézershow-val a kábítószer ellen

A Hero-in lézershow-val hívta fel a drogfogyasztás veszélyeire a figyelmet a Zuglói Kábítószerügyi Egyeztető Fórum és a Fényszínház június 26-án.

Látványos lézershow-t szervezett a drogellenes világnap alkalmából a Zuglói Kábítószerügyi Egyeztető Fórum (KEF) hétfőn. Az Örs vezér téren megrendezett program célja az volt, hogy felhívja a figyelmet a szerfogyasztás veszélyeire.

Sokacz Anikó, a Zuglói KEF elnöke a rendezvényen hangsúlyozta, vissza kell szorítani a drogokat, a lézershow pedig ennek egyik eszköze. Mint mondta, a zuglói önkormányzat kiemelten foglalkozik a problémával, amin az is sokat segíthet, ha a szülők és a gyerekek sokat beszélgetnek egymással.

Fotó: Képszerkesztőség

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb