Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Megbecsülés jár a nyugdíjas óvodapedagógusoknak

Karácsonyi műsorral, ajándékkal és virággal köszöntötték a nyugdíjas óvodapedagógusokat december 11-én. Zuglóban hagyomány, hogy évente kétszer – pedagógus napon és karácsonykor – megköszönik az egykori óvónők munkáját.

Huszonöt évvel ezelőtt, 1993 karácsonyán ünnepelték először a már nyugdíjba vonult óvodapedagógusokat. Rinyu Erika, a Magyar Óvodapedagógiai Egyesület Zuglói körének vezetője azt mondta, hajdani kollégáik nemcsak a gyerekeket nevelték, hanem a pályakezdőket is bevezették a szakma rejtelmeibe, akik sokat tanultak elődeiktől.

Karácsony Gergely polgármester köszöntőjében hangsúlyozta, minden óvodapedagógusnak megbecsülés jár, és az a legkevesebb, hogy nem csak az aktív dolgozókat köszöntik. – Azok a fiatal kollégák, akik Zugló legnagyobb kincseiről, a gyerekekről gondoskodnak, nagyon sok tudást, tapasztalatot, emberséget és szeretetet kaptak önöktől – fogalmazott a polgármester a Zuglói Civil Házban megtartott programon.

Az ünnepségen a Narancs Óvodások karácsonyi műsorral kedveskedtek, az önkormányzat pedig ajándékcsomaggal és virággal lepte meg a nyugdíjas óvodapedagógusokat. A programon részt vett mások mellett Szabó Rebeka és Hajdu Flórián alpolgármester, valamint Bitskey Bence és Lévai Sándor önkormányzati képviselő is.

Fotó: Képszerkesztőség

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb