Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Meglepetést vittek az ovikba a zuglói rendőrök

Számtalan kisgyereknek okoztak igen kellemes meglepetést a zuglói rendőrkapitányság rendészeti állományának tagjai.

Az egyenruhások a Nemzedékek Biztonságáért Közhasznú Alapítvány jóvoltából több száz apró ajándékot osztottak szét a Cseperedő Óvoda, a Meseház Óvoda, a Zuglói Kincskereső Óvoda és a Mályva Kerületi Vezető Bölcsőde növendékei között. A karácsonyi kifestők, színes ceruzák, kislabdák mellett Dörmi süteménnyel, Andante nápolyival és Szobi gyümölcslével is megörvendeztették a kicsiket, akik a tárgyakat örömmel átvették, az enni-innivalókat jóízűen elfogyasztották.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb