Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Mégsem méltatlan Várnai László

Karácsony Gergely polgármester vétója nyomán a képviselő-testület április 1-én tárgyalta újra a CivilZugló Egyesület önkormányzati képviselőjének méltatlansági ügyét.

A képviselők az ügy újratárgyalásakor figyelembe vették a Fővárosi Kormányhivatal állásfoglalását, amely szerint a vizsgált időszakban a CivilZugló képviselőjének nem volt adótartozása. Ezért a képviselők – korábbi állásfoglalásukkal ellentétben – nem találták méltatlannak Várnait képviselői feladatainak ellátására.

Elmarasztalták viszont a vélhetően évek óta hibásan benyújtott vagyonnyilatkozata miatt, amiért visszavonták környezetvédelmi tanácsnoki megbízatását.

Várnai László ellen a méltatlansági eljárást két fideszes képviselő kezdeményezte február 19-én, miután a nevét nem találták meg a köztartozásmentes adatbázisban, így azt feltételezték, hogy adótartozása van.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb