Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Nárciszokat ültettek a Rózsavár óvodában a daganatos betegekért

A Rózsavár óvoda is részt vett a Magyar Hospice Alapítvány nárciszültetési programjában, minden elültetett virághagyma a gyógyíthatatlan daganatos betegek iránti együttérzést és szolidaritást fejezi ki.

A virághagymákat a Magyar Hospice Alapítvány biztosítja, a 800 nárciszt 13 helyszínen ültetik el. A kerületben a Rózsavár óvoda mellett a Kaffka Margit Általános Iskola is részt vesz a programban.

Az alapítvány minden év októberében a Hospice Világnaphoz kapcsolódóan óvodás- és iskoláskorú gyerekek részvételével nárcisz virághagymákat ültet a közreműködő kerületek kiemelt közterein, illetve a programban részt vevő pedagógiai intézmények udvarán.

A gyerekek virágzásig gondozzák a telet legyőző tavasz első hírnökeit, majd színes programokkal, futással ünneplik a reményt és az életet szimbolizáló nárciszok megjelenését.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb