Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Ne várj másra! – összefogás a Bethesdáért

Új redőnyöket, mintás lepedőket és hasznos kiegészítőket adományoztak a Rádió BÉZS jóvoltából a Bethesda Kórháznak.

A “Ne várj másra!” kezdeményezést Fodor János, a rádió munkatársa hirdette meg márciusban, csütörtökön pedig már át is adták az adományokat, amelyek összértéke megközelíti a 3 millió forintot.

Dr. Velkei György, a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórházának főigazgatója köszönetet mondott mindazoknak, akik önzetlen segítségükkel hozzájárultak, hogy az intenzív és égési osztály ablakaira elkészüljenek az elektronikus alumínium redőnyök.

Dr. Kostyál Erika, az Aneszteziológiai és Intenzívterápiás Osztály főorvosa az apró, mégis szükséges dolgok fontosságára hívta fel a figyelmet, amelyekre szinte egyáltalán nem jut a kórházaknak pénze. Mint fogalmazott: “a redőnyöknek köszönhetően lejárt végre az ablakra ragasztott lepedők korszaka.”

A redőnyök mellett 100 darab gyermeklepedőt, valamint fél tucat multifunkciós WC-deszkát is átadtak a rádió munkatársai a kórház dolgozóinak. A Bethesda mellett a Sportkórháznak is jutott adomány: egy megújult vizesblokk és 13 kórteremben felszerelt sötétítő függöny teszi ezentúl elviselhetőbbé a betegek és az ott dolgozók mindennapjait.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb