Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Négy új fával gazdagodott a Mókavár Óvoda

Két vöröslevelű juhart, egy magyar kőrist és egy mezei juhart ültettek el a Mókavár Óvodában november 9-én.

Ősszel is folytatódik az önkormányzat óvodai faültetési programja a kerületben. Várnai László, a CivilZugló Egyesület képviselője által benyújtott előterjesztés nyomán a zuglói óvodák udvarán összesen 57 fát, illetve a kerítésen kívül is csaknem ennyit ültetnek el.

Fotó: Riersch Tamás

A Mókavár Óvodában szerdán négy fát, két vöröslevelű juhart, egy magyar kőrist és egy mezei juhart ültettek el.

– Fontosnak tartom, hogy az ültetésből a gyerekek is kivegyék a részüket – mondta Várnai László. – Ezért minden fa mellé egy táblát is elhelyezünk, melyen az van feltüntetve, hogy melyik évben melyik csoport ültette azt a fát. Így, ha majd felnőnek ezek a gyerekek, és szülőként térnek vissza az óvodába, meg tudják majd mutatni a gyermekeiknek, hogy óvodásként melyik fát ültették el – magyarázta a képviselő.

Az óvodai faültetési program novemberben folytatódik. A következő napokban a Meseház, a Mályva, a Narancs, a Napsugár és a Bóbita Óvodákban összesen tíz fát ültetnek majd el.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb