Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Nem figyelnek az autósok

Május óta az Egressy út irányából a Róna utcán érkezőknek tilos balra kanyarodni a Thököly útnál. A KRESZ táblát még mindig sokan figyelmen kívül hagyják.

Az elmúlt időszakban a Róna utca és a Thököly út kereszteződésében – főként a reggeli és a délutáni csúcsforgalomban – gyakran alakult ki indulatoktól sem mentes, az áthaladást akadályozó,
balesetveszélyes tumultus az Egressy út felől érkező, nagy számban a Hungária körút irányába balra kanyarodni kívánó autós miatt.

Fotó: Papp Dezső

A probléma orvoslására a Budapest Közút Zrt. úgy döntött, hogy megtiltja az Egressy út felől a Róna utcán át érkezők számára a balra kanyarodást a Thököly úton. Akik a Róna utcáról továbbra
is szeretnének balra a Thököly útra jutni, ezt mintegy 50 méterrel lejjebb a Varsó utcánál a MOL töltőállomás előtt, vagy a benzinkút után a Bácskai utcánál előbb a Róna utcára visszakanyarodva tehetik meg.

Bár már több, mint két hónapja van érvényben az új forgalmi rend, a rutinból vezetők többsége még mindig figyelmen kívül hagyja a KRESZ táblát és a tiltás ellenére balra fordul.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb