Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Nemzetiségek napja

Közösséget építenek, tartalmas szórakozási, kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak, emellett pedig gazdag kulturális életet kínálnak a Zuglóban működő nemzetiségi önkormányzatok – hangzott el a Nemzetiségek napja alkalmából megtartott ünnepségen péntek délután.

A kerületben működő 12 nemzetiségi önkormányzat munkáját köszönte meg az önkormányzat a Nemzetiségek Házában megtartott programon. – Nagyon hálás vagyok a munkátokért – hangsúlyozta köszöntőjében Sokacz Anikó civil és nemzetiségi tanácsnok. – Színesítik a manapság háttérbe szorított kultúrát, hagyományaik, szokásaik megismertetésével nagyon sokat tesznek hozzá a zuglóiak életéhez – mondta a Zuglói Lapoknak a tanácsnok, aki azt is hozzátette, szeretné, ha több támogatást adhatnának a nemzetiségi önkormányzatoknak.

Fotó: Képszerkesztőség / kepszerk.hu

Az ünnepségen, amelyen mások mellett részt vett Hajdu Flórián alpolgármester és Tiba Zsolt jegyző is, Zugló történetéről szóló lézershow-val lepték meg a jelenlévőket. Az este közös vacsorával folytatódott a közeli étteremben.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb