Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Nyári hangulat decemberben

A nyári napközis és soltvadkerti táborok maradandó élményt okoztak a zuglói gyerekeknek, erről árulkodik az 66 rajz, melyek a Zuglói Sport és Rendezvényszervező Kft. pályázatára érkeztek.

Az önkormányzati cég rajzpályázatot hirdetett azoknak, akik részt vettek a nyári táborokban. A szervezők arra voltak kíváncsiak, milyen élményekkel gazdagodtak a gyerekek. A november 17-i határidőig összesen 66 rajz érkezett be, amelyeket a – táborokat vezető – Szűcs József és Török Béla vezette zsűri értékelt.

Fotó: Képszerkesztőség

Az óvodások között Szabó Emma és Szabó Karolina, az alsó tagozatosak között Erdélyi Maya, Hangay-Tímár Luca és Szabó Karina Anna, a felsősöknél pedig Lakatos Emma, Mohácsi Zsuzsanna, Papp Szófia Réka és Grünsberger Zsófia rajzát ítélték a legjobbnak. Ajándékot azonban a pályázat minden résztvevője kapott, többek között egy Mikulás-napi műsort a Palinta Társulat jóvoltából.

A rajzokat kiállították a Mogyoródi úti sporttelep klubházában is. A Mi táborunk című kiállítás január végéig tekinthető meg Zuglóban, utána a rajzok a soltvadkerti táborba kerülnek, ahol jövő nyártól a gyerekek hálótermeit díszítik majd.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb