Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Nyelvi fejlesztéshez kapcsolódó projekt a Dr. Török Béla Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola, EGYMI-ben

Intézményünk, a Dr. Török Béla Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény és Kollégium (www.nagyothallo.info.hu) egy sikeres Európai Uniós pályázat eredményeként részt vesz, egy a tanulók nyelvi fejlesztéséhez kapcsolódó projektben.

A 2016-2018-ig tartó tevékenységben négy ország közreműködik. A két év során minden partner országban egy 5-5 napos tanfolyam kerül megszervezésre, ahol a résztvevő pedagógusok ismereteket szerezhetnek a sajátos nevelési igényű személyek ellátásáról, a beszéd/nyelvfejlesztés módszereiről, jó gyakorlatairól.

A projekt célja, hogy a beszédterapeuták, logopédusok, pszichológusok új ismeretekre tegyenek szert a témában, és ezáltal diagnosztikus és fejlesztő tevékenységük hatékonyabb és sokoldalúbb legyen.

A projekt disszeminációs tevékenysége lehetővé teszi, hogy a két év során szerzett ismeretekről, tapasztalatokról a szakemberek, illetve a téma iránt érdeklődők folyamatosan értesüljenek.

Jelen projekt a hallássérült, az autizmus spektrum zavarral küzdő, a hiperaktív, valamint a mentálisan retardált személyek fejlesztését helyezi a középpontba, kitérve a diagnosztikus folyamatokra, a fejlesztő gyakorlatokra és a fejlesztés során alkalmazható információs technológiai eszközökre, módszerekre.

További információkat a projekt megvalósulásával kapcsolatban itt találhat: https://www.facebook.com/Erasmus-Plus-Dr-B%C3%A9la-T%C3%B6r%C3%B6k-Kindergarten-Elementary-School-127734244461636/?fref=ts

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb