Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Öltözete alapján azonosították be a tolvajt

Május 16-án a Városligetben járőröző gyalogos rendőrök figyeltek fel egy sárga kerékpárral közlekedő férfire. Nyomába eredtek. Gyanújuk beigazolódott.

A két rendőrnek nem a rikító színű bicikli tűnt fel, hanem az azon ülő férfi ruházata. Ez ugyanis egy az egyben megegyezett egy négy nappal korábbi bűncselekmény elkövetőjének ruházatával. Május 12-én ugyanis egy ismeretlen személy autóból tulajdonított el értékeket Zuglóban. A rendőrök a kerékpáros nyomába eredtek, és futás közben rádión értesítették autós kollégáikat is.

A kerékpárost végül az egyik Dózsa György úti gyalogátkelőnél érték utol. A férfit igazoltatták, majd előállították a kapitányságon. A gyanúsított elismerte a bűncselekmény elkövetését, és a tanúvallomását követően a rendőrök hét rendbeli lopás miatt indítottak eljárást ellene.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb