Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Ön szerint mik volnának a legfontosabb klímavédelmi intézkedések Zuglóban?

Zugló klímavédelmi stratégiájának kidolgozása fontos mérföldkőhöz érkezett: a kerületi célok és intézkedések meghatározásának folyamatába szeretnénk bevonni a kerületben élőket.

Az alábbi 5-10 perces kérdőívben a legfontosabb klímavédelmi célok és intézkedések megjelölésével minden érdeklődő visszajelzést adhat a stratégia kidolgozóinak. Kérjük, éljenek a hozzászólás lehetőségével, tegyük együtt élhetőbbé és fenntarthatóbbá Zuglót!

ONLINE KÉRDŐÍV KITÖLTÉSE

A klímaváltozás mérséklése és a kerületi szinten várható kihívásokra való felkészülés érdekében Zugló Önkormányzata 2020 májusban elindította a Zöld Zugló Közösségi Klímastratégia kidolgozását.

A stratégiaalkotás során a szakértők első lépésként a klímaváltozással összefüggő helyi problémákat és a klímaváltozás hatásai által veszélyeztetett értékeket tárták fel, melyhez több mint 300 kerületi lakos is megfogalmazta a véleményét egy kérdőív keretében, melyet ezúton is nagyon köszönünk.

Jelenleg a célok és a konkrét kerületi intézkedési javaslatok kidolgozása van folyamatban, melynek fontos eleme a kerületben élők prioritásainak megismerése, amelyet jelen helyzetben online kérdőíves formában tudunk felmérni.

Amennyiben a kérdőív kitöltését követően a célokra és intézkedésekre vonatkozó javaslatát részletesebben is kifejtené, akkor azt elektronikus levélben várjuk a klimastrategia@zuglo.hu címre.

A kitöltéseket és a levélben küldött javaslatokat 2021. február 7-ig várjuk!

Köszönjük, hogy hozzájárul Zugló klímavédelmi törekvéseihez!

ONLINE KÉRDŐÍV KITÖLTÉSE

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb