Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Önkéntes segítők jelentkezését várjuk!

Magyarországon veszélyhelyzet van.
Eljött az összefogás ideje.

Nekünk, Zugló polgárainak is közös érdekünk, hogy segítsük egymást, az élet védelmében, a zuglóiak egészsége és biztonsága érdekében.
Közös célunk, hogy megelőzzük a még nagyobb bajt.
Ennek érdekében három zuglói szervezet együttesen kíván fellépni azért, hogy megkönnyítse idős, beteg, rászoruló társaink mindennapjait ebben a nehéz helyzetben.
Ugyanakkor szükségünk van minden segítő kézre!

Közösen képesek vagyunk minden rászoruló számára megoldani a szükséges élelmiszerek, gyógyszerek, fertőtlenítők és egyéb higiéniai áruk beszerzését.

Kérjük, hogy mindenki, aki úgy érzi, képes és akar tenni a közösségért, jelentkezzen önkéntes segítőnek, és regisztráljon a Zuglói Polgárőrség honlapján.

Várjuk jelentkezésüket.

Vigyázzunk egymásra!

Zuglói Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület, Zuglói Önkormányzati Rendészet, Zuglói Közbiztonsági Non-Profit Kft.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb