Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Országossá vált zuglói hagyomány

Nyugdíjas óvodapedagógusokat köszöntöttek a Tücsöktanya óvodában június 6-án.

A hétfői ünnepségen a pedagógusok és a gyerekek közös műsorral kedveskedtek a meghívott vendégeknek. A nyugdíjas óvodapedagógusokat ma már országszerte köszöntik, a hagyomány azonban 23 évvel ezelőtt Zuglóból indult.

A program ötletgazdája, a Meseház óvoda vezetője, Rinyu Erika elmondta, a zuglói önkormányzatnak és a Magyar Óvodapedagógiai Egyesületnek köszönhetően évente kétszer köszöntik a nyugdíjas pedagógusokat.

Fotó: Riersch Tamás

Fotó: Riersch Tamás

“A kisgyerekekkel végzett munka fiatalítja az óvodapedagógusokat, akik nyugdíjasként is szerencsére aktívak maradtak, és emiatt mindig sokan jönnek a programjainkra. A jelenlétük azért is fontos, mert több évtizedes tapasztalataikra mind a mai napig nagy szükség van az intézményekben” – hangsúlyozta Szabó Rebeka alpolgármester, aki Hajdu Flórián alpolgármester társaságában vett részt a rendezvényen.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb