Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Összetartanak a sportos zuglói nyugdíjasok

Idén is megrendezték a Zuglói Nyugdíjasok Egészségéért Sport Egyesület (ZNSE) hagyományos, vacsorával és beszámolókkal egybekötött évzáró ünnepségét.

A szervezet idén ünnepelte tizedik születésnapját. Az egyesület elnöke, Batáné Ruis Ilona szerint az elmúlt évek legfontosabb eredménye az, hogy összetartanak. Mint fogalmazott, nekik nem számít, hogy ki mivel foglalkozott korábban, honnak jött, milyen a vallása vagy a világnézete. Az idősek pedig kivétel nélkül büszkék arra, hogy az egyesület tagjai, hiszen sosem unatkoznak, állandóan mozgásban vannak.

Fotó: Balogh Róbert

“Tisztelem és becsülöm azt a munkát, ami a klubtagok végeznek. Az időskor akkor tartalmas, ha aktívak a nyugdíjasok. Az egészség megtartásához elengedhetetlen az, amit a ZNSE nyújt: a mozgás és a jó közösség” – hangsúlyozta köszöntőjében Zugló polgármestere. Karácsony Gergely mellett a nyugdíjasokkal ünnepelt Szabó Rebeka alpolgármester, valamint két önkormányzati képviselő, Sokacz Anikó és Hevér László György is.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb