Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Összetartás Zuglóban

C-vitaminos italokat vitt Horváth Zsolt, Zugló alpolgármestere és Hámori György, a Zuglói Sport és Rendezvényszervező Kft vezetője a Bethesda Gyerek- és az Uzsoki kórházba, nyugdíjas otthonokba, valamint az önkormányzati rendészek központjába – egy adakozójuknak köszönhetően.

Az elmúlt napokban több alkalommal is megfordult a Bethesda Gyermekkórházban Horváth Zsolt alpolgármester.

– Szerencsére sokan vannak, akik segíteni szeretnének másokon a kerületben – mondta a kerületi politikus. – Az ő támogatásukat szeretnénk a leginkább rászorulóknak eljuttatni.

Első alkalommal az alpolgármester tíz nagyméretű pizzát vitt a zuglói gyermekkórház intenzív osztályán helytálló egészségügyi dolgozóknak. Néhány nappal később pedig már Hámori Györgynek, a Zuglói Sport és Rendezvényszervező Kft. ügyvezetőjének a kíséretében tért vissza a Bethesdába. Ekkor pedig több doboz C-vitamintartalmú cukormentes üdítőt hozott magával.

– Ebből a védőitalból szintén egy támogatónak köszönhetően 3000 palackkal kaptunk, melyet a Bethesda és az Uzsoki kórház dolgozói, illetve a zuglói nyugdíjasotthonok lakói között osztottunk szét.

Fotó: Wettorazzi Zsolt

Április 2-án aztán a Zuglói Sport és Rendezvényszervező Kft. teherautója az Önkormányzati Rendészek Padlizsán utcai központjához érkezett, ahol 15 karton vitaminitalt pakoltak le róla. Horváth Zsolt elmondta, ebben a nehéz egészségügyi helyzetben a rendeletek betartása és betartatása a legfontosabb feladatunk és kötelességünk. Ebben pedig nagy szerep hárul a közterület-felügyelőkre és a polgárőrökre, akik szintén külön védelmet és elismerést érdemelnek.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb