Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Pályázati felhívás önkormányzati tulajdonú helyiségek bérbeadásáról

HIRDETMÉNY

A Zuglói Zrt. bérbeadásra meghirdeti a Budapest Főváros XIV. kerület Zugló Önkormányzata tulajdonában álló alábbi helyiségeket:

Pályázati felhívás önkormányzati tulajdonú helyiségek bérbeadásáról


Pályázati felhívás önkormányzati tulajdonú helyiségek bérbeadásáról*A fizetendő alap bérleti díj havi összege a helyiség bérbeadó által elvárt felújított állapotára vonatkozik.
** A bérbeszámítással maximálisan elszámolható költség megállapodás alapján (a 13/2020. (V.12.) helyi rendeletben foglaltak szerint).

A jelen hirdetményben nem említett információkról való tájékoztatás céljából a berbeadas@zugloizrt.hu, a helyiség megtekintése érdekében a berlemenyellenorzes@zugloizrt.hu e-mail címre várjuk megkeresését.

Az ajánlatok beérkezésének határideje: 2024. április 8-tól FOLYAMATOS.

A helyiség rendeltetése

Ha a bérbeadáskor a helyiség rendeltetésének módosítására igény merül fel, a rendeltetés módosításáról a Budapest Főváros XIV. kerület Zugló Önkormányzatának (a továbbiakban: Önkormányzat) Gazdasági Bizottsága dönt. A rendeltetés módosításáról szóló döntés előírhatja, hogy a helyiségre akkor létesíthető bérleti jogviszony, ha a bérlő vállalja, hogy a helyiségen a bérbeadóval való megállapodás szerinti, módosított rendeltetésnek megfelelő használathoz szükséges karbantartási, felújítási, csere (pótlási) munkákat elvégzi.

A bérbevételi ajánlat megtételének módja

A Zuglói Zrt. az ajánlatok megtételét 2024.04.08-tól FOLYAMATOSAN teszi lehetővé. Érvényes bérbevételi ajánlatot mindenki tehet, akit az Önkormányzat 13/2020. (V. 12.) számú rendelete (a továbbiakban: Helyiségrendelet) a bérleti jogviszony létesítéséből nem zár ki. Bérbevételi ajánlat az írásbeli alakhoz kötött jognyilatkozatokra vonatkozó általános szabályok szerint tehető meg.

A bérbevételi ajánlatnak tartalmaznia kell:

  • az adott helyiségre vonatkozó bérbevételi szándék kinyilvánítását,
  • a helyiség pontos megjelölését (cím, hrsz.),
  • a felajánlott havi bérleti díjat (melynek minimális összege nem lehet kevesebb az alap bérleti díj havi összegénél),
  • a bérbevétel időtartamát és
  • a helyiségben folytatni kívánt tevékenység megjelölését.

Az ajánlatok benyújthatók személyesen zárt borítékban a Zuglói Zrt. Ügyfélszolgálatán (1145 Budapest, Pétervárad utca 11-17. II. emelet) H-Cs 8:00-15:30, P 8:00-12:30 között, vagy postai úton a Zuglói Városgazdálkodási Közszolgáltató Zrt. Ingatlanhasznosítási Osztály (1145 Budapest, Pétervárad utca 11-17.) részére.

A Zuglói Zrt. ügyfélszolgálatán benyújtott, vagy postai úton megküldött zárt borítékra a feladó részéről, kérjük ráírni: a megpályázni kívánt ingatlan címét és helyrajzi számát, a pályázó nevét és címét.


Letölthető dokumentumok:

Az egyes ingatlanok alaprajzait, műszaki leírásait, fényképeit a ZVK Zrt. honlapján tekinthetik meg.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb