Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Pályázati lehetőségekről egyeztetett a KEF

Az idei év teendői és a pályázati lehetőségek voltak a középpontban a Zuglói Kábítószerügyi Egyeztető Fórum (KEF) idei első személyes megbeszélésén.

Az ülés kezdetén a KEF elnöke, Sokacz Anikó önkormányzati képviselő és Miskolczi Tamás, az EgészségPorta Egyesület vezetője számolt be a zuglói szervezésű, országos kábítószerügyi konferenciákról, majd hozzátették, hogy a következőt már a XIII. kerület bonyolítja le.

A helyi KEF elnöke arra kérte a jelenlévőket, hogy nézzék át az általa készített beszámolót, és ha úgy érzik szükségét, egészítsék ki azt. Sokacz Anikó elmondta, elsősorban prevenciós tevékenységet folytató szervezeteket támogat a KEF, míg az önkormányzat által kiírt civil pályázati lehetőségek főleg a zuglóiakért, a Zuglóért, a Zuglóban működő alapítványok, szervezetek, egyesületek számára nyitott.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb