Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Pályázattal ünnepel a Bethesda

Történeteket, fotókat, rajzokat vár a gyerekektől és családjaiktól a 25 éve újraindított Bethesda Gyermekkórház.

A kórházban dolgozók azt szeretnék, ha az újraindítás évfordulója az ott gyógyult gyerekek ünnepe lenne, ezért az ittgyogyultam.bethesda.hu oldalon várják az intézményben kezelt kicsik és szüleik történetét. A rajzok, fotók, a maximum kétezer karakteres visszaemlékezések beküldési határideje augusztus 31., a pályázók között pedig értékes ajándékokat sorsolnak ki.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb