Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Radovic Dusánra emlékeztek

Koszorúzással és kispályás tornával emlékeztek egykori kollégái a 2010-ben, szolgálatteljesítés közben elhunyt zuglói főhadnagyra, Radovic Dusánra.

Idén július 20-án tisztelegtek a zuglói és a budapesti rendőrök, valamint a polgárőrök Radovic Dusán emléke előtt. Tomis Károly rendőr főtörzszászlós, a rendezvény egyik főszervezője kiemelte, hogy a tíz évvel ezelőtti tragédia összekovácsolta a rendőrséget, és ez a zuglói megemlékezés a rendőrségen belül az összetartozás szimbóluma lett.

Fotó: Képszerkesztőség

A XIV. kerületi Rendőrkapitányság kertjében Radovic Dusán volt kollégái, valamint az elhunyt rendőr özvegye mondott köszönetet a kilenc éve tartó megemlékezésért. A beszédek után a polgárőrség, illetve a fővárosi és vidéki kapitányságok mellett Zugló testvérvárosának, az erdélyi Csíkcsicsónak a képviselői is elhelyezték a megemlékezés koszorúit a kopjafa tövében.

A koszorúzást követő focitornára az elmúlt évekhez hasonlóan idén is több mint húsz csapat nevezett. A kupán több kerületi rendőrkapitányság, a Készenléti Rendőrség, a Katasztrófavédelem, valamint a zuglói rendőrök és polgárőrök csapata mellett Csíkcsicsó rendőrei is részt vettek szombaton.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb