Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Zugló ismét jól teljesített

Egy arany és két bronzéremmel tért haza a magyar küldöttség a Nápolyban rendezett Universiade-ről. A zuglói sportolók mindhárom sikerből kivették a részüket.

A felsőoktatásban tanuló sportolók olimpiájának tartott versenyen a legfényesebb érmet a női vízilabdázók szerezték, akik a dobogó legmagasabb fokára állhattak fel Olaszországban. A csapat gerincét a kerület legnagyobb sportegyesülete, a BVSC-Zugló adta. Az aranyérmes együttesben négy kerületi sportoló, Hertzka Orsolya, Farkas Tamara, Kuna Szonja és Máté Zsuzsanna is helyet kapott.

Az egyik bronzérem szintén a vízben született, drámai bronzmeccset követően a férfi vízilabdacsapatnak is sikerült dobogóra állnia. Várnai Kristóf személyében abban az együttesben is akadt egy BVSC-s játékos. A másik bronzérmet a világbajnoki ezüstérmes cselgáncsozó, Tóth Krisztián szerezte.

A magyar csapat a három medállal a 34. helyen végzett az éremtáblázaton.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb