Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Reggeli és ajándék a bringásoknak

Háromszáz adag reggelivel várták a kerékpárosokat a Thököly és a Stefánia út kereszteződésében csütörtök reggel. Zugló önkormányzata idén is csatlakozott a Magyar Kerékpárosklub autómentes világnaphoz kapcsolódó programjához, a Bringás reggelihez.

Kakaós csigával, pogácsával, kávéval, teával, kakaóval kínálták a szervezők a munkába, iskolába induló kerékpárosokat. Sokan örültek a megmozdulásnak, meglepte az embereket a figyelmesség. Simon Szilvia és családja rendszeresen biciklizik, azt mondta, feldobja a napjaikat a sport, az apró ajándékok – kulacs, láthatósági pánt, toll, termobögre, esernyő – pedig felvidították őket.

 

“Karácsony Gergely polgármester és én is gyakran járunk biciklivel, ezért ismerjük, átérezzük a kerékpárosok problémáit. A Magyar Kerékpárosklubbal közösen dolgozunk a kerület biciklis stratégiáján, valamint a Fővárosi Önkormányzattal is egyeztetünk” – mondta Szabó Rebeka alpolgármester, aki arról is beszélt, hogy pályázatot nyertek biciklitámaszok telepítésére, amelyeket várhatóan tavasszal helyeznek majd ki.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb