Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Rezsitámogatást nyújt Zugló az önkormányzati dolgozóknak

A megnövekedett energiaárak miatt Zugló minden, az önkormányzat fenntartásában működő intézmény és a polgármesteri hivatal dolgozójának rezsitámogatást ad.

Az önkormányzati cégek közül a Zuglói Cserepes Non-profit Kft. és a Zuglói Sport- és Rendezvényszervező Nonprofit Kft. szintén kap forrást a munkavállalói rezsitámogatásához, a többi társaság saját költségvetéséből finanszírozza a támogatást.

Ennek mértéke bruttó 100 ezer forint, amelyet október 26-án kezdenek folyósítani.

 

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb