Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Segítség! Tinédzser a gyerekem!

Kamasz gyerekeket nevelőknek nyújt segítséget a szülőcsoport. Az EgészségPorta Egyesület a Szülő_Kép_Más_Kép/p című 10 alkalmas, ingyenes önismereti és kommunikációs online csoportja december 9-én indul.

A csoport vezetője, Hada Zsuzsanna pszichiáter, coach a szabad interakció kognitív és dramatikus elemekkel módszer alapján igyekszik segíteni a szülőknek, akiknek egy része gyakran bizonytalan, hogy megfelel-e azoknak az elvárásoknak, amiket a társadalom, a család támaszt feléjük. A szakember elmondta, a szülői szerepek és kompetenciák egy része a gyerekek életkorával együtt változhat, azok fejlesztése többféle módon történhet.

– A kamaszkor egy speciális élethelyzet, ami a gyerekeknek a legnehezebb. Értő figyelmet, figyelmes meghallgatást, sajátos kommunikációt igényel. Fontos, hogy a szülők segítsék a kamaszt, de nem mindegy, mikor állnak rendelkezésre, mit és hogyan mondanak – magyarázta Hada Zsuzsanna, aki arra is rávilágított, hogy a szülői kompetencia fejlesztése többféle módon lehetséges. A december 9-én induló önismereti szülőcsoport hatékonysága 80-90 százalékos.

A programra, amelyet a kerület önkormányzata és a helyi Kábítószerügyi Egyeztető Fórum is támogat, a zuglóikef14@gmail.come-mail címen vagy a +3620-944-8855-ös telefonszámon lehet jelentkezni.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb