Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Személyes és családi irathagyatékokat keresünk

A Fővárosi Önkormányzat Háborúkban megerőszakolt nők emlékezete című projektjének (www.elhallgatva.hu) résztvevőjeként keresünk olyan személyes vagy családi iratokat és irathagyatékokat (napló, levelezés, feljegyzés, visszaemlékezés, interjú, bármely hivatalos jellegű irat vagy okmány, fotó stb.), amelyek a XX. század háborúit és forradalmait átélők mindennapjaiba engednek bepillantást.

Kérjük, amennyiben ilyen tárgyú személyes vagy családi forrásokkal rendelkezik, értesítse Budapest Főváros Levéltárát.
(Lukács Anikó, lukacsa@bparchiv.hu; 06-1-298-7598, 06-30-292-8823)


A kép kattintásra nagy méretben nyílik meg.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb