Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Tájékoztató a nyári diákmunka programról – 2019

Kedves Diákok!

Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzata az előző évek gyakorlatához hasonlóan az idei szezonban ismét fogadja a – elsősorban zuglói, valamint IV. kerületi, továbbá XV. kerületi lakhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező – diákokat napi 6 órában.

A központi program keretében az önkormányzatok és önkormányzati fenntartású intézmények 16-25 év közötti, nappali tagozatos tanulói vagy hallgatói jogviszonnyal rendelkező, és azt igazolni tudó diákokat foglalkoztathatnak.

A programba az a fiatal vonható be, aki foglalkoztatásra irányuló vagy vállalkozási jogviszonnyal nem rendelkezik (ennek igazolásához Nemzeti Adó- és Vámhivataltól, egy ún. 180 napos igazolást kell beszerezni).

A jelentkezéseket 2019. július 2-ig a lang.andrea@zuglo.hu email címre várjuk!

A jelentkezésnek az alábbiakat kell tartalmaznia:

  • név
  • születési hely és idő
  • lakcím, tartózkodási hely
  • telefonszám és e-mail cím
  • az oktatási intézmény neve, a tanulmányok szakiránya
  • a választott időszak pontos megjelölése (július vagy augusztus, vagy mindkét hónap)

 

A foglalkoztatás előfeltétele, hogy a nappali tagozatos diák – a jelentkezés befogadását követően – közvetítést kérőként a lakóhelye vagy tartózkodási helye szerint illetékes Kerületi Hivatal Foglalkoztatási Osztályán (1043 Budapest, Kassai utca 24/b) nyilvántartásba vetesse magát. Ehhez személyes okmányaival, valamint érvényes diákigazolványával kell regisztrálni – szintén a munkaviszony kezdete előtt – a Kerületi Hivatal Foglalkoztatási Osztályán annak érdekében, hogy a programba vonásának előfeltétele megtörténhessen.

A jelentkezések elbírálásáról a diákokat e-mailben  értesítjük, amelyben a további teendőikről is tájékoztatást kapnak.

Budapest Főváros XIV. Kerület
Zuglói Polgármesteri Hivatal
Humánpolitikai Csoport

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb