Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Találjuk ki együtt! – Civil információs esemény

Idén tavasszal két pályázati lehetőség is kínálkozik azoknak a zuglóiaknak, akik kulturális, szabadidős, gasztro vagy családi programokkal töltenék meg a környékbeli köztereket. Az egyik a Főváros szervezésében kiírt Budapesttuning ötletverseny, a másik Zugló rekreációs pályázata amely utcalezárást támogat.

De hogyan lesz a gondolatból kész program? Ebben segít Zugló Önkormányzata által szervezett információs esemény és ötletelős workshop, ahol az érdeklődők megismerhetik az aktuális pályázati lehetőségeket, segítséget kapnak ötleteik kidolgozásához és a pályázatok beadásához, és akár szervezőtársakat is találhatnak a megvalósításhoz.

Az Önkormányzat minden olyan lakost és civil szervezetet vár, akik szívesen osztanák meg ötleteiket, vagy már elszánták magukat, hogy pályázzanak.

Kérjük, segítse a gördülékeny lebonyolítást azzal, hogy kitölti ezt az egy percet igénylő regisztrációs űrlapot: https://forms.gle/gBi2iSh33Z7T1jfx9

Találkozzunk 2022. 05. 16-án 17.00 órakor a Polgármesteri Hivatal Házasságkötő Termében (Pétervárad utca 11-17.)!

Program:

17.00 – 17.10 – Megnyitó – Sokacz Anikó civil tanácsnok
17.10 – 17.30 – Budapesttuning – ötletpályázat bemutatása – Vaskó Renáta, Budapest Brand Zrt.
17.30 – 17.45 – Zuglói rekreációs pályázat bemutatása – Csikai Mária projektmenedzser
17.45 – 18.00 – Kérdések, válaszok
18.00 – 19.00 – Vezetett közös ötletelés a pályázatokról

További információ az esemény hivatalos Facebook-oldalán olvasható.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb