Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Támogatás a polgárőröknek

Csaknem másfél millió forint értékben kapott egyenruhákat, gyakorlófelszerelést, téli kabátokat, valamint sapkákat a Zuglói Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület.

Az önkormányzat Közbiztonsági Bizottsága a polgárőr igények előzetes felmérése alapján a május 28-i ülésén döntött arról, hogy a Zuglói Közbiztonsági non-profit Kft. ruházati és technikai eszközökkel támogassa a Zuglói Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület tevékenységét.

– A zuglói rendvédelmi szervek országos szinten is példaértékű munkát végeznek – mondta Hajdu Flórián alpolgármester az eszközök pénteki átadásán. – Ez a kiemelkedő munka annak is köszönhető, hogy az önkormányzat és a ZKNP erkölcsileg és anyagilag támogatja a munkájukat – tette hozzá.

Ezúttal csaknem 1,5 millió forint értékben kaptak a polgárőrök egyenruhákat, gyakorlófelszerelést, téli kabátokat, sapkákat, illetve kisebb-nagyobb elemlápákat.

Fotó: Balogh Róbert

– A Zuglói Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület a zuglói közbiztonsági háló fontos elemeként működik, tevékenységén keresztül szolgálva a kerületet és annak lakosságát, növelve az állampolgárok szubjektív biztonságérzetét – hangsúlyozta Barabás Ferenc, a Közbiztonsági Bizottság elnöke.

Az önkormányzat évente több alkalommal támogatja a rendőrség, az önkormányzati rendészek és a polgárőrök munkáját. Ennek az erős kapcsolatnak is köszönhető, hogy az utóbbi években jelentősen javult a közbiztonság a kerületben.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb