Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Tanácsok leendő szülőknek

Kötetlen beszélgetések, előadások segítségével tájékozódhattak a várandósságról a kismamák és leendő apukák május 7-én és 8-án a Zuglói Civil Házban.

A kétnapos programot a Válaszkész Szülők Egyesülete szervezte. Az ingyenes rendezvényen orvosok, dúlák, bábák tanácsait hallgathatták meg az érdeklődők, a gyerekeknek pedig foglakozásokat szerveztek.

Fotó: Képszerkesztőség

”Nem akarjuk idealizálni a szülést. Mindenkinek azt mondjuk, hogy hallgassanak az ösztöneikre, ugyanakkor ne sodródjanak az árral. Keressenek egy szervezetet, egyesületet, kórházat, ami segít nekik, és bátran tegyék fel kérdéseiket” – hangsúlyozta Dobiné Olasz-Papp Nóra, az egyesület elnöke.

 A program során egy kiállítást is megnézhettek az érdeklődők, amelyen szüléssel kapcsolatos fotókat mutattak be.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb