Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Tanítás után falmászás és tűzijáték

Az év legfontosabb eseménye volt a gyermeknap a Munkácsy Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában. Az idén 45 esztendős oktatási intézményben ennek megfelelően izgalmas programok várták a családokat.

A Csáktornya parki iskolában minden évben más programot jelölnek ki fő eseménynek. Van, amikor a farsang, máskor a Munkácsy-nap, vagy éppen egy projektnap élvez prioritást. Idén a gyereknap számított a fő programnak. A diákok az előkészületeket látva május 29-én már alig várták a tanítás végét jelző kicsöngetést. Az udvaron ugyanis egy nagyméretű mászófal, Bagaméri fagylaltja és számos más érdekesség várta őket.

Fotó: Balogh Róbert

Fotó: Balogh Róbert

A Munkácsy idén ünnepli működésének 45. évfordulóját, ezért az iskola vezetése is emlékezetessé kívánta tenni a programot. Újdonságként bevezették például, hogy licitálni lehetett az intézmény fő profiljának számító művészeti képzés “termékeire”, a diákok és a művésztanárok által készített művekre. Az aukcióból befolyt összeget az iskola kapta meg. Nagy sikere volt emellett a programzáró tűzijátéknak is, amit egy össztánc előzött meg.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb