Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Tanulásösztönző támogatások zuglói diákoknak

Szeptember 30-ig lehet pénzbeli támogatásért pályázni az önkormányzatnál azoknak a 6., 7., 8. osztályos zuglói diákoknak, akik jelentősen javították a tanulmányi eredményüket. Emellett folyamatosan igényelhetnek egyszeri anyagi segítséget mindazok, akik államilag finanszírozott OKJ-s képzésen sikeres vizsgát tettek.

– A képviselő-testület tavaly szeptemberben döntött a tanulásösztönző támogatásról – magyarázta Lévai Sándor képviselő (MSZP), a Köznevelési, kulturális, ifjúsági és sport bizottság elnöke. Hozzátette: az említett évfolyamokon – szociális helyzetüktől függetlenül – azok vehetik igénybe a támogatást, akiknek az év végi átlaga legalább 0,4 tizeddel jobb, mint az előző év végi.

A bizottsági elnök arról is beszélt, hogy az átlagba nem számítanak bele a magatartás- és a szorgalomjegyek. A javításnak pedig legalább 3,5-es tanulmányi eredményről kell indulnia.

A támogatásokról szóló rendeletet, valamint a kapcsolódó kérelmeket ide kattintva tekintheti meg.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb