Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Tárolókat fosztogató bandát fogtak el a rendőrök

A tárolók kifosztására szerveződött hatfős bandát eddig tíz esettel hozták összefüggésbe, az egyik elkövető letartóztatásba is kerülhet. 

A társaság tagjai a XIV., illetve XIII. kerületben tevékenykedtek, elsősorban tárolók kifosztására szakosodtak, ahonnan főként kerékpárokat, nagy értékű szerszámgépeket és elektromos rollereket tulajdonítottak el.

A zuglói rendőröknek sikerült beazonosítaniuk az egyik elkövetőt, akit rövid időn belül el is fogtak, majd másik öt társukat is sikerült felkutatni, őket szintén lopásokban való részvétellel gyanúsították meg. A kihallgatás során tíz lopás elkövetését ismerték el.

A rendőrök indítványozták az egyik feltételezett elkövető letartóztatását, emellett vizsgálják, hogy az banda által beismert tíz eset mellett közük lehet-e más bűnesetekhez is.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb