Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Tehetséggondozó ösztöndíjprogram

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

A Művész Gyerekekért Közhasznú Nonprofit Kft. iskolafenntartó (a továbbiakban: Iskolafenntartó) és a Madách Tánc- és Színművészeti Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola (a továbbiakban: Madách Művészeti Iskola) Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzatával (a továbbiakban: Önkormányzat) együttműködve tehetséggondozó ösztöndíjprogramot indít az alábbiak szerint.

Az Iskolafenntartó az Önkormányzattal együttműködve tehetséggondozó ösztöndíjprogram pályázatot (a továbbiakban: Pályázat/Ösztöndíjprogram) hirdet zuglói rászoruló gyermekek számára.

Az Ösztöndíjprogram időtartama: a 2018/2019. tanév.

Az Ösztöndíjprogram keretében a Madách Művészeti Iskolával tanulói jogviszonyban álló rászoruló tanulók tehetséggondozó ösztöndíj támogatásban részesülhetnek. Az ösztöndíj támogatás a tanuló képzésének támogatásához használható fel az Ösztöndíjprogram időtartama alatt.

A tehetséggondozó ösztöndíj támogatásra azok a Madách Művészeti Iskolával tanulói jogviszonyban álló tanulók jelentkezhetnek, akik:

a) rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülnek, és legalább egy éve bejelentett zuglói lakóhellyel/tartózkodási hellyel rendelkeznek, vagy
b) nem részesülnek rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben, de

– legalább egy éve bejelentett zuglói lakóhellyel/tartózkodási hellyel rendelkeznek, és
– a családjukban az egy főre jutó nettó jövedelem nem haladja meg a 160.000,- Ft/hó/fő összeget, és
– esetükben a lakóhelyül szolgáló lakás szobaszáma nem haladja meg a lakáscélú állami támogatásokról szóló 12/2001. (I. 31.) Korm. rendeletben meghatározott szobaszámot.

Jelentkezési határidő: 2019. május 2. (csütörtök)

Jelentkezni lehet személyesen:

Buday Krisztinánál vagy Friesz Nikolettnél
Hétfő: 10 – 15 óra
Szerda: 14-18 óra
Csütörtök: 10-15 óra között
a Madách Művészeti Iskola titkárságán
1149 Budapest, Angol utca 75.
e-mail cím: titkarsag@mmti.hu,
Telefon: 06(1)222-1402

A pályázat benyújtásának módjáról, a kötelező mellékletekről és további részletekről a pályázati felhívásban, ide kattintva olvashatnak.

Letölthető dokumentumok:

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb