Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Telt házas ifjúsági hangversenyek

Csaknem hatezer zuglói diák vehet részt a Zuglói Filharmónia Szent István Király Szimfonikus Zenekarának hangversenyein. 

A Menüett, valcer, polka és társaik című programból tizennyolc ingyenes előadást tartanak a zuglói felső tagozatos és középiskolás tanulóknak. A zenés, táncos, vetített képekkel illusztrált programot a Magyar Táncművészeti Főiskola növendékei öt produkcióval színesítik.

Fotó: Balogh Róbert

Az előadás-sorozatot 2011 óta minden évben megrendezi a Zuglói Filharmónia. A bemutatók november 10. és 18. között láthatók a Zuglói Szent István Zeneházban.

 

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb