Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Térfigyelő kamera buktatta le az Örs vezér téri bűnözőt

Március 31-én az éjszakai órákban a Zuglói Térfigyelő Központban szolgálatot teljesítő Orosz János rendőr zászlós figyelt fel rá, hogy az Örs vezér tér Kerepesi úti részén, egy fás, bokros területen földön fekvő, magatehetetlen férfihez odalép egy másik férfi, és a földön fekvő ruházatát átkutatva, elvette annak pénztárcáját, mobiltelefonját és egyéb értékeit.

A térfigyelő központból szinte ezzel egy időben riasztották a Készenléti Rendőrség járőröző egységét, akik a helyszínen elfogták a kifosztással gyanúsított férfit.

Orosz János rendőr zászlós, körzeti megbízott aktív résztvevője a Zuglói Közbiztonság non-profit Kft. és a XIV. kerületi Rendőrkapitányság “Szomszédom a rendőr!” elnevezésű közös bűnmegelőzési programjának.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb