Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Több mint 11 ezren sportoltak a kihívás napján

Idén is csatlakozott a kerület a kihívás napi rendezvényekhez. Az iskoláknak, óvodáknak, nyugdíjas kluboknak, civil szervezeteknek, sportegyesületeknek és a Zuglói Sport és Rendezvényszervező Kft.-nek köszönhetően három központi helyszínen válogathattak a programok között a sportolni vágyók május 30-án.

Az óvodások és iskolások szerda délelőtt a Varga Zoltán Sportpályán mozoghattak, ahol találkozhattak többek között Mike Róberttel, a KSI világ- és Európa-bajnok, olimpiai negyedik helyezett kenusával is.

Fotó: Képszerkesztőség

Ezen a helyszínen több mint nyolcszáz diákot sikerült megmozgatniuk a szervezőknek, akik 11 órakor már a Thai Boksz Akadémiával közösen tartottak zenés tornát a Bosnyák téren csaknem 450 ovisnak és diáknak. Itt az önkormányzat jóvoltából egy-egy meglepetésfagyit kaptak a résztvevők. Emellett a Mogyoródi úti sportpályán is egész napos programsorozat várta az érdeklődőket.

A kihívás napi programok 18 óráig tartottak, az országos rendezvénysorozat szervezői ezt követően hirdették ki a legsportosabb városokat, kerületeket. Zuglóban idén 11100 főt sikerült legalább negyedóra erejéig megmozgatni, ez a fővárosi rangsorban Újpest és a XV. kerület mögött a harmadik, a 70 ezer lélekszámnál nagyobb települések között pedig az ötödik helyezést jelentette.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb