Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Több mint ötvenezer zsákot osztottak ki

Zugló Önkormányzata idén ősszel az előző évekhez képest jóval több zöldhulladék-gyűjtő zsákot biztosított a kerületi lakosság részére. Több mint 50 000 darab zsákot osztottak ki, amelyek a kertekben és utcafrontokon termelődő lomb, fa, levél, illetve zöldhulladék összegyűjtésére szolgálnak.

Az osztást az elmúlt évekhez hasonlóan idén is a Zuglói Közbiztonsági non-profit Kft. szervezte meg a Laky Adolf utcai Zuglói Rendészeti Központban, október 11-14. között. A zuglói lakcímüket igazoló kerületi lakosok 15-15 darab 100 literes, biológiailag lebomló zsákot vehettek át lakcímenként. A kizárólag zöldhulladékkal megrakott, utcafrontra kihelyezett zsákokat az FKF hétköznaponként szállítja el körzetenként.

 

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb