Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Hivatalos oldalon követhetik a Rákos-patak revitalizációját

Érdekességekkel, aktuális információkkal, a Rákos-patak revitalizációjával kapcsolatos friss információkkal szolgál A Mi Patakunk projekt honlapja és Facebook-oldala.

Az áprilisban indult beruházás kiemelt fontosságú Zuglóban, ezért külön honlapon mutatjuk be a projekt különböző elemeit, illetve itt érhetők el a legfrissebb információk, valamint érdekességek a Rákos-patakkal kapcsolatban.

A projekt honlapját a mizuglonk.hu/amipatakunk címen érhetik el.

Kövessék a Rákos-patak revitalizációjának Facebook-oldalát is, ahol szintén aktualitásokról, érdekességekről számolunk be.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb