Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Új növényekkel pótolták a Mogyoródi úton kivágott fákat

Huszonöt fát és 170 cserjét ültettek el a Mogyoródi úti önkormányzati sporttelepen november 18-án. Ezekkel a növényekkel pótolták azokat a nyárfákat, amelyeket betegség miatt kellett korábban kivágni a területen.

Az újonnan elültetett növényeket a Borhy Kertészet biztosította, és összesen 2,6 millió forintba kerültek. A forrást részben a zuglói önkormányzat, részben pedig a HungaroControl Zrt. biztosította. “A légiforgalmi vállalat társadalmi felelősségvállalás címszó alatt 1,2 millió forinttal támogatta a fásítási programunkat” – mondta pénteken Rozgonyi Zoltán alpolgármester, aki zuglói részről kezdeményezte, hogy pályázzanak a támogatásra.

Fotó: Képszerkesztőség

“Az újonnan elültetett növények pótolják azokat a kivágott nyárfákat, amelyek már betegek, és emiatt balesetveszélyesek voltak” – jegyezte meg Szabó Rebeka alpolgármester, hozzátéve, a korábban kivágott fákat rászoruló családoknak adták.

A faültetésen részt vett Szatmáry Kristóf XVI. kerületi országgyűlési képviselő és Bátki László, a Zuglói Sport és Rendezvényszervező Kft. ügyvezető igazgatója is.  A november 18-án elültetett növényekkel lezárult az idei fejlesztési program a sporttelepen, Bátki László ugyanakkor hangsúlyozta, hogy a létesítmény rekonstrukcióját 2017-ben is folytatni kívánják.

 

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb