Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Új rendőrkapitánya van Zuglónak

Szeptember végén távozott posztjáról dr. Váradi Attila alezredes, aki négy évig vezette a kerületi kapitányságot. Október 1-én ünnepélyes állománygyűlés keretében mutatták be Zugló új rendőrkapitányát, dr. Czirják Róbert Péter rendőr alezredest.

A Polgármesteri Hivatal házasságkötő termében rendezett ünnepségen részt vett Horváth Csaba polgármester, Hajdu Flórián alpolgármester, dr. Terdik Tamás rendőr dandártábornok, Budapest főkapitánya, dr. Markó Attila rendőr ezredes, főkapitány-helyettes és Kardos Pál, a Zuglói Önkormányzati Rendészet vezetője.

– Hazajöttem Zuglóba – utalt dr. Czirják Róbert Péter bemutatkozó beszédében arra, hogy korábban már több mint két éven át vezette a Zuglói Rendőrkapitányság Rendészeti Osztályát.

– Négy éve jó érzéssel távoztam innen, és most jó érzéssel is érkeztem vissza. Dr. Terdik Tamás elmondta, Zuglóban folyamatosan javulnak az eredmények, amelyre lehet és kell is építkezni, ám egy kis finomhangolással még ezeken az eredményeken is lehet javítani.

– Az objektív statisztikai számoknak csak akkor van értelmük, ha a lakosság szubjektív biztonságérzete is közelít hozzá. A legfontosabb, hogy mindenki biztonságban érezze magát Zuglóban – mondta Budapest a főkapitánya. Horváth Csaba hangsúlyozta, a kampányban egy gondoskodó, fejlődő, zöld és biztonságos Zuglót ígértek a választóknak, amelyhez azóta is tartják magukat.

Fotó: Balogh Róbert

– Jelenleg Budapest öt legbiztonságosabb kerülete közé tartozunk, és az önkormányzat minden segítséget és támogatást megad ahhoz, hogy Zugló a jók között is az első lehessen – mondta a polgármester, majd az önkormányzat hivatalos támogatói oklevelével köszöntötte az új zuglói rendőrkapitányt.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb