Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Új térfigyelő kamera Zuglóban

A Róna utca és az Egressy út kereszteződésében telepített új eszközzel már 168 kamerából álló térfigyelő rendszer üzemel a kerületben.

A kamera telepítését a közelben lévő Varga Márton Kertészeti és Földmérési Szakképző Iskola és Kollégium igazgatója kérte. Pintér Karolina azt mondta, az intézmény mellett lévő, a diákok által gondozott Varga Márton parkban rendszeresen illegálisan lerakott zöldhulladékot találnak.

“Ez egy nagyon forgalmas kereszteződés, a kamera pedig hozzájárul a közbiztonság növeléséhez, így az illegális szemétlerakás megakadályozásán túl a balesetek rekonstruálásában, a bűnmegelőzésben is segít” – hangsúlyozta dr. Varga Péter, a körzet önkormányzati képviselője.

Fotó: Képszerkesztőség

A kamerát Hajdu Flórián közbiztonságért felelős alpolgármester, Váradi Attila zuglói rendőrkapitány, Kovács-Csincsák László, a Zuglói Közbiztonsági non-profit Kft. ügyvezetője és dr. Varga Péter avatták fel január 5-én.

Hajdu Flórián alpolgármester kiemelte, hogy a tavalyi évhez hasonlóan idén is több tíz új térfigyelő kamerát telepítenek Zuglóban.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb