Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Újabb terület újult meg a kerületben

Földutas szervízút helyett aszfaltozott kerékpárútat, új parkolóhelyeket, fakivágás nélkül kocsibehajtókat alakítottak ki a Vezér út és az Almádi utca kereszteződésében. E fejlesztés mellett az Argentína téren is kiépítették a csapadékvíz elvezetését.

Az érintett szakaszon megszűnt az autós átmenőforgalom, helyette kétirányú, aszfaltozott kerékpárutat vehetnek birtokba a zuglóiak. Továbbá 20 új parkolóhellyel is bővült a terület.

– Fontos volt, hogy a munkálatok közben egyetlen fát se vágjunk ki, frissítsük fel a zöldfelületet, ugyanakkor a beruházás picivel megkönnyíti a környék közlekedését – fogalmazott Horváth Csaba polgármester a csütörtök délutáni átadón, és azt is elmondta, a beruházás 130 millió forint önkormányzati, és 186 millió forint kormányzati pénzből valósult meg.

Parkolóátadás illusztráció

A programon mások mellett részt vett Szatmáry Kristóf, a kerületrész országgyűlési képviselője, aki tóbbek közt elmondta azt is, hogy a fejlesztés jó példa az eredményes együttműködésre. Az eseményen jelen volt Hajdu Flórián, a közterület-fejlesztési projektekért is felelős zuglói alpolgármester.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb