Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Újra ingyen úszhatnak a nyugdíjasok

Horváth Zsolt sportért felelős alpolgármester személyesen egyeztetett Szentpáli Gáborral, a BVSC-Zugló ügyvezető elnökével, miként folytatódhat az időskorúak úszása a Szőnyi úti intézményben.

– Az eredeti megállapodás folytatásában egyeztünk meg – mondta az alpolgármester -, így június 26-tól a korábbi feltételek mellett mehetnek a nyugdíjasok a BVSC-be.

A megállapodás értelmében az idősek év végéig reggel 6 és 14 óra között vehetik igénybe az önkormányzat által biztosított szolgáltatást. Ehhez mindössze a zuglói lakcímkártyájuk és a nyugdíjas igazolványuk felmutatása szükséges. Nyáron a strandot, illetve az új, belső, 25 méteres medencében az erre kijelölt három sávot, valamint a szaunát is használhatják. Időnként azonban érdemes a BVSC honlapján tájékozódni, mert a versenyek módosíthatják az időbeosztást.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb